Letak Iklan Anda Di Sini

Area Bota dan Seri Iskandar, Perak.
Hubungi 017-9784787
atau FB/YM : sinici_89 [at] yahoo.com

Like us on FB

Tuesday, July 27, 2010

Wan Ssei Muncul Dalam Majalah Gempak


 Ni time budak-budak dulu..saje suke2 hantar gambar kat GEMPAK. Tiba-tiba, muncul la kat Isu 115 Bulan September 2004.
Yang tak tahan nya, ramai pulak yang hantar surat nak berkenalan..

*SEDANG TERSENGIH SELAMA 5 MINIT SAMBIL AIR LIUR MELELEH KELUAR.



hah tu, yang pakai ketayap putih tu.


HEMSEM KAN??..HAHAH.

sudut dari jauh (ke dari sudut jauh?) pape je la.haha


Posmen yang hantar surat-surat ni kalau tak lebih daripada 3 surat memang tak sah ah.
Kadang-kadang, dapat satu plastik penuh sampai kat depan rumah.


 


and that's me!!!

Seriously, memang ramai yang hantar surat, hadiah pun ada, rasa macam ARTIS pulak. Tapi time dulu-dulu je la. Sebenarnya seronok berutus surat dengan sahabat pena neh, sebab ianya ada nilai sentimental yang tak dapat dibayangkan dengan kata-kata. (OCCEH!!)

 Sekarang ni semua hanya di hujung jari je....Facebook, Myspace, Twitter...Friendster....haa? Friendster? Ye..dengar khabar ramai yang delete Friendster sebab nak stick ngn Facebook je.

Anyway, kalau ada peminat-pemin, err..kawan-kawan (heheh..) yang ada hantar surat zaman budak-budak dulu tapi Wan tak balas minta maaf banyak-banyak eh. You all boleh je add Wan di Facebook : ADD
Wassalam...

10 comments:

  1. pernah dulu waktu kecik2 hantar surat nak berkenalan dengan orang..tp surat tak dibalas T___T

    *antar surat tu pun sebab eksaited tarikh lahir sama..sangat lame -_-"

    ReplyDelete
  2. waahh..mungkin dia dapat terlalu banyak surat sammpai tak terbalas kot? hmm..

    ReplyDelete
  3. wah..
    surat sepuluh baris lebih kusukai dari serauts mesej panjang berjela..

    ReplyDelete
  4. betul tu.....nilai sentimental tu ade...

    ReplyDelete
  5. org kelantan rupenye, :P
    ye ke Hobi baca buku??macam x caya~

    ReplyDelete
  6. ye, org Kelantan. abes igt org mane...
    hobi baca buku...btul le tu.. (=

    ReplyDelete

diharap ringan-ringankan tangan anda untuk tinggalkan komen. ^^
TQ.