Letak Iklan Anda Di Sini

Area Bota dan Seri Iskandar, Perak.
Hubungi 017-9784787
atau FB/YM : sinici_89 [at] yahoo.com

Like us on FB

Tuesday, July 20, 2010

Malam Yang Penuh Kontroversi - Pergaduhan di MukaBuku




Pada malam yang agak tenang, aku telah meng-update status Facebook pada pukul 9 something, status tu memang kontroversi. Nak tau kenapa dinamakan kontroversi, ini statusnya (klik kat beberapa image di bawah ni).


Geng-geng perempuan semua menyerang aku dengan rakus sekali..err, sesuai ke ayat ni?
Haha.



Dan aku cuba pertahankan hujah aku. Boleh masuk rancangan HUJAH kat TV9 tak?
(^^)



Setelah sekian lama aku cuba bertahan seorang diri, geng-geng lelaki cuba masuk campur dan menghangatkan lagi perdebatan kitorang. Hohoho.
Go guys!!

Tapi banyak merapu la pulak.


So, apa pendapat korang? Kita kalau tak salah kenapa nak melenting kan?
Berkatalah benar walaupun pahit dan nasihat menasihati antara satu sama lain. Wallahualam

7 comments:

  1. Hahaha...
    knp perlu melenting tba2???
    trasa melebih2 plak...

    ReplyDelete
  2. betul la tu..kalau tak salah batpe nak melenting. hahah..

    >_<

    ReplyDelete
  3. hahaha..
    tergelak plak bile bace..
    huhu..
    ap wan kate tu btol..
    perlu ke dowg nak melenting klu dowg x wat kn.. :)

    ReplyDelete
  4. tu la pasal, kalau kita tak buat kenapa nak terasa kan? Haha.

    ReplyDelete
  5. cakap kawan wan tu mmg ade betul nya. kat mane2 pon ade spesis pompuan mcm tu. kenape mereka perlu melenting? srsly. itu kan good advice? very funny la this kind of girl. grow up!

    ReplyDelete
  6. siapa makan cili dia yg terasa pedasnya..btl xslh nape nk mrah..actually kt mana2 pun ada girl yg cm tu..xsmestinya hnya di satu2 tmpt je..mnusia mcm2 prangai tak kira bngsa, agama, keturnan, daerah dll..

    ReplyDelete
  7. siapa makan cili dia yg terasa pedasnya..btl xslh nape nk mrah..actually kt mana2 pun ada girl yg cm tu..xsmestinya hnya di satu2 tmpt je..mnusia mcm2 prangai tak kira bngsa, agama, keturnan, daerah dll..

    ReplyDelete

diharap ringan-ringankan tangan anda untuk tinggalkan komen. ^^
TQ.