Letak Iklan Anda Di Sini

Area Bota dan Seri Iskandar, Perak.
Hubungi 017-9784787
atau FB/YM : sinici_89 [at] yahoo.com

Like us on FB

Monday, December 16, 2013

Ubi Badak

Sesuai dengan saiznya yang besar, ubi yang dipanggil Ubi Badak boleh didapati di sekitar laluan Bukit Panau-Pasir Mas. Harga boleh dapat dalam RM3 ke RM3.50 untuk 1 kilo. Kalau pandai tawar-menawar boleh dapat 3 kilo RM10. Anda pernah cuba? Hehe :-)
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Salam....Cubaan Gmail.

Tga ngetest blogging melalui gmail.
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Salam...Cubaan cubaan.

Tga ngetest blogging melalui emel.
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Sunday, July 14, 2013

Pakej Borong Pin Tudung Comel Ramadhan 2013


Assalamualaikum semua......kini bulan Ramadhan yang mulia datang lagi..sehubungan dengan itu kami buka pakej borong terbaru untuk fans semua..Jadilah pemborong kami dan dapatkan pendapatan lumayan sepanjang Ramadhan ini. Jemput pilih ya. =D

Oh ya! Setiap tempahan 100pcs pin tudung comel ini, anda akan mendapat tambahan 10pcs PERCUMA.
Jadi tunggu apa lagi? Tempah hari ini juga!


Klik gambar diatas untuk lebih jelas
RM140 (100pcs) + Kos Pos Laju (RM10 Semenanjung/ RM15 Sabah Sarawak/RM30 Singapore)


  Klik gambar diatas untuk lebih jelas
RM140 (100pcs) + Kos Pos Laju (RM10 Semenanjung/ RM15 Sabah Sarawak/RM30 Singapore)

 COD sekitar Kota Bharu dan Bandar Pasir Mas, Kelantan
Pos Laju disediakan.

Bayaran boleh di buat melalui akaun

WAN ABDULLAH HASSAN
MAYBANK
 5530-1078-0439

CIMBCLICKS
03-0101-1470-3528.

Sila simpan bukti bayaran anda untuk rujukan.

 Berminat SMS/WhatsApp : 017-9784787.

Tuesday, June 4, 2013

Perihal Majlis Kahwin

Mak Andam ni bayar je beribu-ribu, tapi pengantin kena mekap macam hantu. =.="


Pengantin yang asalnya LAWA, tiba hari bahagia bertukar jadi LAWAK. Hahaha

Thursday, May 30, 2013

Servis Sewa Blazer Lelaki

Assalamualaikum semua... Kini kami menawarkan servis sewa blazer lelaki untuk jejaka-jejaka di sekitar Kota Bharu dan Pasir Mas, Kelantan. Sesuai untuk dipakai ke majlis-majlis rasmi, makan malam, penggambaran dan sebagainya. Untuk maklumat lanjut, sila hubungi kami:






Call/SMS/WhatsApp 017-9784787.

BBM Pin : 24DA12FC

Thursday, May 23, 2013

Buku Merah Jangan Lupa Bawa

Bakal lari ke luar negara malam ini. Kawan-kawan. Doakan aku selamat.

Jom Tempah T-Shirt Turunkan Harga Hantaran



Jom Turunkan Harga Hantaran. Dapatkan T-shirt anda sekarang juga!

-Harga RM27 (Postage PERCUMA!!)
-Saiz daripada S sehingga XXXXL (4XL).
-Kain yang berkualiti (180gsm)
-Import Quality
-Warna TAKKAN Luntur!

untuk melakukan tempahan, sila lakukan pembayaran ke akaun
atas nama WAN ABDULLAH HASSAN
CIMB : 03-0101-1470-3528
MBB : 5530-1078-0439

ATAU

atas nama NIK FATIN NADIA
Bank Islam : 03018021094409

Setelah membuat bayaran, sila isi borang dibawah untuk tindakan lanjut!

http://alturl.com/bfang

HUBUNGI 017 592 5439 utk maklumat lanjut.

*Ingin jadi pengedar kami? Call/SMS/WhatsApp: +6017-9784787.
BBM Pin: 24DA12FC

Monday, April 22, 2013

Winner

Political argument. Like there's no winner.

Spender Seluar Dalam

Malu nak jemur spender kat luar rumah.

Yang siap berarak angkat spender tak tahu malu.

|=| ini sepanduk

Sunday, April 21, 2013

Hubungan

Ketika sedang bersantai.

M : Bro, fakulti aku sekarang tengah nak buat satu program. Tapi tak cukup dana. Dah melilau dah cari dana situ sini. Tapi hasilnya hampeh. Banyak lagi tak cukup. Apsal rasa macam susah sangat nak dapat dana. Padahal kitorang gerak ramai2.

B : Ko dah try kompeni besar-besar?

M : Dah. Sebelum ni kitorg elok je dapat dana.

B : Ko buat program apa sebenarnya?

M : Program sal charity untuk anak yatim la lebih kurang.

Tiba-tiba azan berkumandang.

B : Takpe, jap lagi kita pikir. Jom gi solat dulu jom.

M : Ko pergi la dulu. Aku nak keluar ni. Member ajak main futsal jap lagi. Aku nak siap-siap takut lambat, melepas lak aku nak main.

B : Errr...Patut pun susah dapat dana. Camna Allah nak tolong, hubungan dengan Allah tak jaga. *lari

Antara Flyers dan Risalah Politik

Aku berhenti edar flyers daftar agen topup malam-malam sebab takut kena cop edar risalah video lucah pemimpin pembangkang.

*sigh

Friday, February 15, 2013

Sunday, January 20, 2013

Poster Pengiklanan - Guna Isu Listen Listen Listen

Semenjak isu Listen, Listen, Listen kebaboom hari tu Wan Ssei nampak banyak company yang mengambil peluang dengan gunakan isu tersebut dalam pengiklanan mereka. Jom tengok poster dorang.



 Digi

 Burger Bakar Kaw-Kaw
 Compare Hotel


Digi lagi
 
 Exabytes Cloud


Sambal House

Red FM

Nando's

 TuneTalk


Benefits Cosmetic



Logitech
 

iPad

 Mudah.my

Olivenol


dan yang terbaru.............
JENG...................
JENG....................
JENG..................
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ini untuk bisnes Wan Ssei sendiri, 


Ok tak? Hehe. Ce komen sket kawan-kawan.

Monday, January 14, 2013

Khasiat Madu Asli HPA


Student2 kalau masuk kelas mesti ngntok je kan. Solusi dia senang je. Teguk je madu asli.  Student KPMSi boleh dah mula order da, especially yang target nak dapat 3 pointer ke atas. Tak dapat 3, 4.0 pon jadilah. Hihi. :P
Meh tgk khasiat Madu Asli.



Khasiat MADU ASLI HPA

Madu adalah makanan yang mengandungi pelbagai nutrien seperti karbohidrat, protein, asid amino, vitamin, mineral, dekstrin, pigmen tumbuhan dan sebatian aromatik. Madu asli mengandungi enzim-enzim yang amat diperlukan oleh manusia untuk meningkatkan fungsi tubuh badan ke tahap optima. Khasiat madu bukan sahaja dibuktikan oleh kajian saintifik, malahan turut diceritakan di dalam Al-Quran.

Di dalam Surah An-Nahl: Ayat 68-69 yang bermaksud; “Dan Tuhanmu mewahyukan kepada lebah : “Buatlah sarang di bukit, di pokok-pokok kayu dan di tempat-tempat yang dibuat manusia. Kemudian makanlah dari setiap buah-buahan dan tempuhlah jalan Tuhanmu yang telah dimudahkan untukmu. Dari perut lebah itu keluarlah minuman (MADU) yang bermacam-macam warnanya, di dalamnya terdapat ubat yang menyembuhkan manusia. Sesungguhnya pada yang demikian itu benar-benar terdapat tanda-tanda (Kebesaran Allah) bagi orang yang berfikir”.

Terdapat juga beberapa Hadis Sahih yang menceritakan para sahabat menggunakan madu sebagai ubat. Rasulullah SAW menjadikan madu sebagai makanan sebelum sarapan pagi dengan mencampurkannya dengan air. Ini terbukti oleh pakar-pakar pemakanan kesihatan amalan yang sedemikian akan membantu di dalam proses penghadaman. Madu asli juga dapat menaikkan kekuatan fizikal dan mental seseorang.

Untuk orang yang telah uzur dan lanjut usia dicadangkan mengamalkan satu sudu besar setiap hari sebelum makan. Madu boleh membantu merawat penyakit kulit seperti jerawat, gatal-gatal, luka akibat terbakar, bisul serta kurap dengan cara menyapukan madu ke bahagian yang berkenaan.

Selain diambil terus, madu sesuai ditambah ke dalam makanan atau minuman sebagai pengganti gula.

Harga Runcit RM24
Utk order, kawasan Perak call Hariz Nor (013-4326224) atau Farhan Najmi Khalid (017-5410476).

Kota Bharu - Pasir Mas, Dr. Rosnani Mat (013-2561980)

Friday, January 11, 2013

Keronsang COMEL Kartun,Reben & Bunga, Jom Borong!


Pin Kartun RM1.20/each

 


Pin  Alpina RM1.40/each

 Pin Dahlia RM1.70/each.


Pin Daisy RM1.20/each


 Pin Lily RM1.40/each.


Pin Reben RM1.00/each.




Pin Rose RM1.40/each.


 Pin Roselle Satin RM1.20/each.


Pin Roselle RM1.20/each.

Pin Sakura RM1.40/each 


MINIMA order 100pcs.
Tambah RM 10 (Kos Pos Laju Semenanjung Malaysia ) / RM 15 ( Sabah & Sarawak ) / RM 30 ( Brunei & Singapura )

- Tempahan boleh dibuat dengan cara SMS/EMEL. Anda boleh SMS/EMEL Nama Penuh, Alamat Penghantaran Berposkod, No. Telefon,Pilihan Pakej dan Maklumat Bayaran (Jumlah, Waktu, Tarikh dan Tempat Seperti tertera di Slip Deposit Tunai / No. Rujukan / Transaction Reference Number bagi Online Banking )...SMS ke 013-7147823 ( Wan Hassan).


EMEL : wanhassan01(at)gmail.com

- Tempahan tanpa maklumat bayaran yang lengkap TIDAK AKAN di layan.

- Bayaran hendaklah di buat ke 

AKAUN MAYBANK 
WAN ABDULLAH HASSAN
5530-1078-0439

CIMBCLICKS
WAN ABDULLAH HASSAN
03-0101-1470-3528

Sila simpan bukti bayaran anda untuk rujukan.

Hubungi 013-7147823 atau emel : wanhassan01(at)gmail.com