Letak Iklan Anda Di Sini

Area Bota dan Seri Iskandar, Perak.
Hubungi 017-9784787
atau FB/YM : sinici_89 [at] yahoo.com

Like us on FB

Saturday, November 27, 2010

Casanova or Playboy

If u are a casanova or playboy or whatever u call it, please keep it as a secret or provides some slippers, to slap on your face. Hahah.

Wednesday, November 24, 2010

Blahh.

I don't wait until everything is just right.
cause it will never be perfect.
there will always be challenges, obstacles and less than perfect conditions.
so what?

Love Me OR Leave Me.

Saturday, November 13, 2010

Wan Ssei Muncul Dalam Majalah Remaja


Haaa... ni ada lagi. Lepas masuk dalam Majalah Gempak hari tu, Wan Ssei masuk Remaja lak. 15 APRIL 2010. Kitorang buat xtvt water rafting dengan absailing. Aktiviti ni dijalankan dengan kerjasama Karangkraf dan myTV3.










Sebenarnya tak expect pon dapat jadi cover (kat muka surat je la. hihi)...geng2 pompuan sume pakat jeles. HAHA.





 

Friday, November 5, 2010

Kreatif dengan Buah-buahan

Jom asah bakat kreatif korang dengan hanya menggunakan buah. Hohoho



Sejuk tak?

Ini agak kejam.
Cool kan? Korang boleh tengok gambar yang lain kat sini :  love104.org

Thursday, November 4, 2010

Di mana boleh download movie Goodbye Boys 2006?


 Kisah pasal boyscout ni nampak macam best tapi try cari kat kedai CD xde pulak? Ade sape2 nak bagi pinjam atau tau tak kat mana nak download movie ni? Please, please, please...