Letak Iklan Anda Di Sini

Area Bota dan Seri Iskandar, Perak.
Hubungi 017-9784787
atau FB/YM : sinici_89 [at] yahoo.com

Like us on FB

Sunday, May 30, 2010

Twitter Widget



Thursday, May 27, 2010

Konspirasi : Logo Bank Negara Malaysia bukan kijang mahupun rusa?


Wan Ssei terperasan benda ni dlm blog holywar-efairy.

Cuba kita kaji lambang pada logo bank negara. Ramai yang kata kijang atau rusa, tetapi kijang dan rusa, ekornya tidak panjang

Cuba pula Google images - pharaoh dog, lihat sama tidak dengan imej logo bank negara.Hasilnya :

Pharaoh Hounds


Pharaoh Hound




Logo Bank Negara kelihatan seperti Pharaoh Hound/ Pharaoh Dog/ Kelb tal-Fenek.
Ada KEMUNGKINAN logo itu berasaskan Firaun kerana Pharaoh Hound itu juga adalah lambang kepada Mesir Kuno.

Cuba bandingkan gambar ini dengan logo bank tersebut.Agak sama kan? (walaupun dalam logo,binatang tersebut terkangkang keempat-empat kaki nya).

Cuba kita berfikir sejenak.
Ada siapa2 yang boleh bagi keterangan lanjut ke pasal perkara ni? Hmmm..


sumber : holywar-efairy

Saturday, May 15, 2010

Budak Top-Up Berkaliber

Budak Top-Up berkaliber? Hahah..tajuk nk gempak je..hahah..emm,ade sesetengah visitor da taw  yg WanSsei ni sebenarnye adalah budak topup di kolej beliau...ehem!! (eheh)...Ok, ni WanSsei nk ajk student ke,org kerja menganggur ke,xleh wat kije berat2 ke,join la topup neh...

Advantage topup ni,mane2 kite pegi pon mesti ade org yg nk topup r..market besar bak kate org,senang nk jual n senang nk dapat duit...ye r.tga lepak2 ngn mber kt mamak tu,ttibe member nk blah g cari topup, peluang r tu...ckp kat die wat pe g jauh2 abes minyak moto..ni tokei topup dpn mate ko neh..sempoi kn?? ehehe...WanSsei neh kalo xde kt kolej hujung minggu tu memang melilau budak2 hostel cari topup...kesian pon ade, bangge pon de gak,MUAHAHA...ok la, ni flyers yg de briefing sket2 sal topup neh,amek dr blog Budak Top-Up gak :



Daftar Topup RM25 : Server Laju, Untung Tinggi, Bukan MLM 



INGIN MENJUAL PREPAID DENGAN YURAN YANG PALING MINIMA? INGIN DAPATKAN UNTUNG TERTINGGI BERBANDING SYARIKAT LAIN?
ATAU ANDA TAK MINAT BISNES,NAK TOP-UP UNTUK DIRI SENDIRI SAJA? SERTAILAH KAMI DI AM-MOBILE, DAN NIKMATILAH CIRI-CIRI PERKHIDMATAN KAMI SEPERTI BERIKUT,

· 24 JAM SEHARI
· TAK PERLU TUKAR NO. H/P
· TAK BERBENTUK MLM,PIRAMID
· TAK PERLU MAINTAIN JUALAN
· TAK PERLU UPGRADE KEAHLIAN
· TIADA CAJ SERVER
· TIADA CAJ-CAJ TERSEMBUNYI
· SEKALI SEUMUR HIDUP,TIADA YURAN TAHUNAN
· TANPA RISIKO DOUBLE RELOAD
· KEUNTUNGAN TERTINGGI = CELCOM RM3 – RM100 = 5%
  MAXIS RM3 – RM100 = 2.5%
  DIGI RM5 – RM100 = 1.5%
  ITALK RM10 - RM30 = 9%
  U-MOBILE >RM10 = 3%




· YURAN HANYA RM35 RM25 SAHAJA
ANDA BERMINAT??


SILA HUBUNGI :


                                    - WAN HASSAN -                               017-9784787 (CALL/SMS)

Facebook/ e-mel : sinici_89@yahoo.com                                       blog : www.budaktopup.blogspot.com

*Jika sms & call anda tidak mendapat respon,sila bersabar kerana mungkin saya mempunyai urusan lain,sila hubungi saya dalam beberapa minit lagi.


So,cmne ok x flyers neh? Kalo korang yg rase bminat nk join tu,bole la hubungi WanSsei tros...bole tnye sal topup ni gak n kalo rase2 nk mklumat lebih sila lah kamu,kamu dan kamu melawat ke blog ini :  www.budaktopup.blogspot.com

p/s : mase WanSsei jual topup time duk kolej kt dulu,duit untung topup ni bukan la byk mane pon..tp lepas la duit makan tiap2 hari dan bole la menikmati Chicken Chop seminggu sekali..hahaha,amacam? 

Thursday, May 13, 2010

Dapatkan Pass Masuk Percuma ke Youth' 10 !!!


Hah, da de yg tau dan ade jugak yg blom tau..ok,ni WanSsei citer la sket eh...Youth '10, Festival Belia Malaysia yang Terbesar atau dalam mat sallehnye Youth 10 : Malaysia's Largest Youth Festival akan diadakan kt PWTC pada 28 -30 May neh. Macam-macam r xtvt ade kt sane,emm..nk taip pon panjang, so pe kate korang sdiri tgk kt SINI..ehehe.
Tp nk masuk bukan FREE oooo..kne bayar ooo..tapi ade pluang kalo korang yg kemut duit tu nk masuk dgn PERCUMA...Camne? Hah, cepat2 la sign-up -------------------------------->      klik di sini : PASS MASUK PERCUMA

jumpe korang disana!!!


Maklumat lanjut : http://theyouthfestival.com/

Tuesday, May 11, 2010