Letak Iklan Anda Di Sini

Area Bota dan Seri Iskandar, Perak.
Hubungi 017-9784787
atau FB/YM : sinici_89 [at] yahoo.com

Like us on FB

Sunday, February 21, 2010

Baju Favourite Contest

Salam…..kepada bloggers sekalian,ha..ni wanssei ada satu contest :
Baju Favourite Contest

FYI , ni r first contest aq buat utk bloggers.Hadiah2 dia..perghh..memang lumayan seyh..(hahah~) tp kite tgk dulu syarat2 die.Okeh,syarat-syarat nya mudah je :

1. Kena r jd follower dulu . kalo xjd follower,automatic korang terminated.


2. Buat satu entry bertajuk Baju Favourite Contest .


3.Letak banner Baju Favourite Contest kt paling atas entry korang . Link kepada contest ni mesti la diletakkan dalam post korang tu.

4. Letakkan gambar korang sedang memakai baju feveret korang tu.Gambar tu mestilah jelas dan terang.Mcm neh :
p/s : tang muke tu sukeati korang le nk masuk dlm gambar atau tak...its OK

5.Taip sedikit caption untuk gambar korang tu. Boleh gak citer knape korang suke pakai baju tu,(sbb bf/gf bagi ke, sbb design die lawa ke,sbb ade kenangan terindah ke,pape je ah).Nak tulis karangan panjang-panjang pon bolei tapi pemenang dipilih melalui GAMBAR BAJU korang, bukan KARANGAN korang eh.


6. Dah siap semua wajib letakkan link entry korang kt ruangan Comment pd entry Baju Favourite Contest neh.

Last but not least, mane2 perkara kat atas tak complete, dengan kuasa veto saya,secara diktatornya,anda terminated..heheh~

Okeh,ni hadiah-hadiah untuk pemenang.




Pemenang2 akan diumumkan pada satu tarikh yang akan ditetapkan kemudian.

Semoga Berjaya!!

Tarikh Tutup : 31 April 2010 *


23 comments:

  1. nak jOin bOleh??
    kOt2 leh hdiah bday nnt..
    hikhik

    ReplyDelete
  2. cam nak join, nak amek gamba tu kena tunjuk muka skali ke?

    akihiko

    ReplyDelete
  3. http://nfahk.blogspot.com/2010/03/baju-faveret-kontest.html

    dah follow and daH join :)

    ReplyDelete
  4. salam!!
    saya dah join,,
    berikut adalah url.

    http://addictedtoeleven.blogspot.com/2010/03/baju-favourite-contest.html

    hehe thanks!

    ReplyDelete
  5. @p3perak
    penyertaan anda amatlah di alu-alukan..(skema lak ayt aq neh...) eheh ^^

    @akihiko
    nak tunjuk xpe,taknak tunjuk pon xpe... ^^

    ReplyDelete
  6. kalau tunjuk baju je, boleh tak??
    tak yah pkai..
    hehehe

    ReplyDelete
  7. wahh
    simple
    tapi menarik
    hoho
    nak tiru idea ni boleh ?
    huhu

    ReplyDelete
  8. Wah! Mcm best je ini contest.. Ehe.. Tp mcm p3perak tnya tu, klu tnjk pict baju je (tak pakai) leh?

    ReplyDelete
  9. @joegrimjoe

    xkesa,smbil tu bolei la join kontest ni skali... ^^

    @Fathiha
    bolei jugak...xkesa...

    @a1zudd1n
    bro,jom r join ..eheh

    ReplyDelete
  10. mcm nk join je....huhuu...baju yg mng kire cmne? baju paling cntek ek?

    ReplyDelete
  11. yup...plg cantik,yg pling suke pakai....cepat2 join... ^^

    ReplyDelete
  12. bole than contest nie. hehe.
    nk join lah.

    ReplyDelete
  13. @Nip
    banner yg de pic baju tulis Baju Favourite Contest tu r... ^^

    ReplyDelete
  14. da join...hope sgt bole menang
    :)

    http://luvida-ajourneyofmine.blogspot.com/2010/03/baju-favourite-contest.html

    ReplyDelete
  15. Mr. wan, akak yang ada anak sorang nie leh join contest tak...akak ada baju feveret, hehehe

    ReplyDelete
  16. bolei je....dgn sgala hormatnye dipersilakan...eheh ^^

    ReplyDelete
  17. wah wah. sangat menarik! :D t lau dah siap post baru bagi link eh. :D

    ReplyDelete
  18. @blurr

    yup..itu la semolek-molek nye... ^^

    ReplyDelete
  19. salam korg.....pemenang akan di pilih selepas WanSsei habes final exam...insyaallah dalam 3minggu lagi...para peserta diharap bersabar..

    ReplyDelete
  20. oleh itu, WanSsei akan expand tarikh tutup sehingga 21 May 2010....

    ReplyDelete
  21. akak zai dah join

    http://zaiikulim.blogspot.com/2010/05/baju-favourite-contest.html

    ReplyDelete

diharap ringan-ringankan tangan anda untuk tinggalkan komen. ^^
TQ.