Letak Iklan Anda Di Sini

Area Bota dan Seri Iskandar, Perak.
Hubungi 017-9784787
atau FB/YM : sinici_89 [at] yahoo.com

Like us on FB

Thursday, December 24, 2009

CELCOM BROADBAND FOR STUDENT!!! RM50 sahaja...


Salam...ni aq de barang baru neh,hah...dadah err,hahah :



Celcom broadband utk student.


rm50/bulan


Spec pakej tu macam pakej rm68 celcom iaitu 384 kbps, 5GB fair usage.

Syarat nak dapat pakej tu, :


1.Umur kena 25 tahun kebawah
2.X penah blacklist
3.Salinan IC depan belakang
4.Salinan kad matrik
sekarang kat area Bangi dan Bukit Jalil.Sape-sape nak, boleh kontek kat 014-8397450.

Upax pun ada, percuma jer... cuma kena topup rm10 je

SOURCE : http://budaktopup.blogspot.com/2009/12/celcom-broadband-for-student-rm50.html

4 comments:

  1. hye..
    nk tnya smpai bila erk promosi nih?
    cz now im using mxs broadbnd RM138..
    on 28th march ru abiz cntract..
    igt pas tu nk guna clcm broadbnd cz murah..
    leh save wet mara..
    hehhehe..

    ReplyDelete
  2. aku dpt emel ckp ko tukr link blog..
    yg ni gna lg x?

    ReplyDelete
  3. @bintang hati : promosi lame lagi...sng ko kol je la no ats tu : 014-8397450

    @fatin : aq gune lagi...kire aq ade due link r..tp still same...eheh

    ReplyDelete
  4. Cakap pasal Celcom BB ni, I ada satu software dimana bila lepas habis pakai 5GB limit tu , i boleh reset balik full speed. Aku pakai package 384kbps. Jadi I boleh la download 1.5GB tiap2 hari. Email I switch2unlimited@yahoo.com.my kalu nak tau lebih.

    ReplyDelete

diharap ringan-ringankan tangan anda untuk tinggalkan komen. ^^
TQ.