Letak Iklan Anda Di Sini

Area Bota dan Seri Iskandar, Perak.
Hubungi 017-9784787
atau FB/YM : sinici_89 [at] yahoo.com

Like us on FB

Thursday, December 24, 2009

Candid Photo Contest




salam semua...sekali lagi aq tgk kt blog cik hana-ahmad ni,aq pon turut menyertakan diri aq neh ke dalam alam contest tersebot...tapi ini contest bukan cik hana-ahmad yang punya..ini contest encik halim yang punya...HAHHAHAHA (suare besar jin gua)...eheh (^^)



ini la pic candid nye...diamek oleh Nuur Zahiah (ko jgn nk bangge2 lak name ko besar kt cni..=p haha) a.k.a kechik kt Sunway Piramid lepas abes je FINAL EXAM....aq pon xprasan la pulak bile mase die amek..ni tgh usha spek mate nk wat g ranggi (eheh!).tgk2 die da siap uplod kt fesbuk,siap edit lagi tuh...kalo aq malas tol nk edit2 pic neh..haihhh..(=,=")

time ni baru lepas maen ice-skating ngn tgk wayang...Hoooo..ice-skating 1st time kot maen,da bolei skate pusing 1 area tu dah...ade bakat gak r aq neh... *smbil wat muke riak dan takabbur,
hahah~

pape pon,aq xharap utk menang..kalo encik Halim nk 'open-table' pon aq da bolei da nk pki ayt : besar tapak tangan,padang bola hamba tadahkan...
ahahaha  =)

2 comments:

  1. ceh poyo je ayat berbakat kau tu. HARHARHAR.

    aku nak join gak ar candid contest tu :)

    ReplyDelete
  2. jom join beramai-ramai...weh adsense kope cter?

    ReplyDelete

diharap ringan-ringankan tangan anda untuk tinggalkan komen. ^^
TQ.