Letak Iklan Anda Di Sini

Area Bota dan Seri Iskandar, Perak.
Hubungi 017-9784787
atau FB/YM : sinici_89 [at] yahoo.com

Like us on FB

Tuesday, January 5, 2010

Bakulsampah kan Internet Explorer ngn Mozilla FireFox dalam PC anda!!!



Ini rasanya bukan kali pertama anda baca, tapi sebabnya saya post lagi nemda-benda simple ni sebab tension tengok kawan-kawan dan pengguna internet semua x tukar-tukar lagi browser diorang.

Kali ni, perkenalkan. Google Chrome, sejenis browseralaf baru yang mempunyai pelbagai kelebihan jika dibandingkan dengan pesaing terdekatnya Safari, Opera, Mozilla dan tercikai Internet Cit podah (IE).

Kali ni mesti korang kena tukar browser, sebab feature yang ada:

Pantas: Fast to launch, fast to load web pages

  • Quick to start up from your desktop
  • Loads web pages in a snap
  • Runs web applications faster than ever

Simplicity: Designed for efficiency and ease of use

  • Search and navigate to web pages from the same box
  • Arrange and organize tabs however you wish — quickly and easily
  • Get to your favorite websites with just a click, from the thumbnails of your most visited sites in the New Tab page

Style: Themes to add delight to your browser

untuk mereka yang suka membuka banyak tab sekaligus dan suka membuka laman web yang keterlaluan, gunakanlah chrome, tak crash, x hang , cukup rasa.. Cubalah sekarang untuk pelayaran internet lebih selesa
Mulakan pembaharuan, Download Google Chrome DI SINI

1 comment:

diharap ringan-ringankan tangan anda untuk tinggalkan komen. ^^
TQ.