Letak Iklan Anda Di Sini

Area Bota dan Seri Iskandar, Perak.
Hubungi 017-9784787
atau FB/YM : sinici_89 [at] yahoo.com

Like us on FB

Sunday, November 15, 2009

Komen rakan-rakan Facebook pasal kejadian ganas di Stadium Bukit Jalil



Igt tak aq pnah letak artikel apa sebenarnya berlaku di sebalik kejadian ganas penonton di Stadium Bukit Jalil...aq ade letak kt Facebook..malas aq nk tulis pjg2,korang baca le sendiri eh.. ^^






Thu at 7:03pm · · · Share






Hasif Noorhafiz
Hasorhafiz
sampah merah!! wat dajal tmpat org
Thu at 8:06pm · Delete
Hasif Noorhafiz
Hahafiz
kami nampak live dalam tv.. xde sape leh nafikan
Thu at 8:07pm · Delete
Hazwan Owhere
Haere
yg nmpak....yg x nmpak..?
Thu at 8:10pm · Delete
Irma Ain Ibrahim
Irn ahim
ala biasa lah. yg ramai tu la yg kna slh sll pun. pdhal sma je dua2.

it's normal bila camni yg lebih ramai jd jht. plus kita kalah so mcm obvious. yg tak nampak? sama je.
Thu at 8:13pm · Delete
Hasif Noorhafiz
Haoorfiz
nasibla.. shahurain nak ambik corner, korang p baling mercun. pecite??
Thu at 8:14pm · Delete
Hazwan Owhere
Hazere
Farisham yg mnggu rwtan dtpi padang tercedera dibaling mercun di kepala oleh penonton Perlis ketika perlawanan separuh akhir..
adekta owg bising...
Thu at 8:23pm · Delete
Hasif Noorhafiz
Hashafiz
sape yang bawak budaya tu? sebelum kelantan naik, ade jadi bende2 2? xkan.. amat kurang terjadi.. xda semangat kesukanan langsung.. poyo je bawak kain rentang ucap terima kasih.. tapi pas dah kalah p bakar lak.. entah pape..
Thu at 8:25pm · Delete
Hazwan Owhere
Hazhere
sblm klntn naik...
ade stdium pnuh..??
ade FAM untng berjuta2..?
ade mutu bola sepak Malaysia naik..?
liga M pun hmpir nk mansuh sbb xde org nk tgk Liga M kat stdium.
Thu at 8:32pm · Delete
Hasif Noorhafiz
Harhafiz
hase kecoh!! kasi simpan ar lu penye merah lu
Thu at 8:34pm · Delete
Irma Ain Ibrahim
Irrahim
hazhere, i totally agree with you.

"sebelum kelantan naik, ade jadi bende2 2? xkan.. amat kurang terjadi."

ayat putar belit. too obvious salahkan 1 pihak je. :)
Thu at 8:37pm · Delete
Hazwan Owhere
Hazere
irma: tq...
hasif: ni ayt mgaku kalah ke..
Thu at 8:38pm · Delete
Wan Ssei
Waei
yeah! gomo qlate gomo..
Fri at 2:49am · Delete
Wan Ssei
Waei
qlatey sntiase nk dianaktirikan..kalo kelantan wat pape yg xelok,laju je media2 nk highlight kan...tp kalo penyokong laen..diam je..
Fri at 2:51am · Delete
Hazwan Owhere
Hazhere
btl2....
tp sblm main "FAIR PLAY" la konon...
last2..klntn gak jd mgsa ketidakadilan...
knp..??
ye la...sbb klntn kn...
Fri at 2:52am · Delete
Wan Ssei
Wei
Kenapa FAM berdiam diri semasa kejadian memecah cermin kereta dan bas penyokong Kelantan di Perlis?

Kenapa FAM berdiam diri apabila pemain Kelantan (Farisham) yang menunggu rawatan ditepi padang tercedera dibaling mercun di kepala oleh penonton Perlis ketika perlawanan separuh akhir tersebut, dimana ianya berlaku terang-terangan di saluran TV1 yang dipancarkan diseluruh Malaysia?

sbb kelantan kn..
Fri at 10:11am · Delete
Sharms Nmitz
Shamitz
ak tak faham aper motif korg..kita bole ambik contoh negara eropah..mrk lg hebat berbanding ngan liga malaysia.tapi adakah kejadian ni berlaku?tidak !!tp mengapa???OBSES??tapi kenapa kita tidak salurkan keobsesan kita kpd yg bertempat...saya tak menuding jari atau mengatakan mana2 team yg salah...tp yg bole sy katakan kat sini adalah sikap orang.....itu sendiri...kita bole didik anak kita menjadi msykt yg berintegriti...jgn nk salahkan org jika hal ini berlaku..kalo tuding menuding berlaku..takder saper yg menang akhirnye...baik kita amik jalan yg benar dgn berdamai..dan beralih arah...bole kalo kita sokong liga malaysia..tp bertempat OK?!
Fri at 1:37pm · Delete
Sheril Amelia
Sheelia
aku benci owg kelantan!!!!!
Fri at 5:23pm · Delete
Hazwan Owhere
Hazhere
sheril: sebab ye..?
Yesterday at 1:35am · Delete
Farizza Surhada Fiz
Farizziz
klntan x dianaktirikan. sebelum pertandingan nmedia fokus kat kelantan. pengulas pon byk sebelah kelantan. sehari sebelum prtndgan pon bernama tv intervew pengurus pasukan kelantan selama sejam. tapi sikap penyokong kelantan memalukan.. jatuhkan bolasepak sendiri.
Yesterday at 3:48am · Delete
Wan Ssei
Wasei
@sheralia knape benci? memg sesetengah org kelantan berperangai xelok..sy pon nmpk n akui..tp kt mane2 pon ade...bukan kt KELANTAN saje..

@farizza media fokus kt kelantan? sbb diorang tahu rating dorg akan tinggi kalo highlight pasal kelantan..kalo rating tggi means? untung dorg berlipat2 kali ganda..untung sape taknak..bernama interview same la,kn kelantan tga naek skrg..mcm post kt atas,knape penyokong perlis bakar kereta dan bas penyokong kelantan tapi tiada media pon highlight kn isu tu? FAM pon xde nk denda2,tp kalo kelantan je,LAJU nk denda2..sbb ape? KELANTAN kn..

kalo bace artikel lam blog tu betul2 (atau mane2 skali pn),byk

bnde yg nmpk kelantan dianaktirikan.. even,seorg menteri ade terlepas ckp dlm DUN,yg dia sendiri yg mnyekat bantuan kpd Kelantan,hnye sbb pembangkang (bace di sini Tok Guru) yg perintah...pastu bile kelantan nk maju setanding negeri2 lain...

sy akui ade penyokong yg bertindak liar tp sesetengah je...kalo 'jatuhkann bola sepak sdiri' xtepat bg sy sbb mcm @hazwan owhere ckp,sblum ini ade stdium pnuh..??
ade FAM untng berjuta2..?
ade mutu bola sepak Malaysia naik..?
liga M pun hmpir nk mansuh sbb xde org nk tgk Liga M kat stdium.

@sharm aq pon sokong!

to all : aq bukan nk ckp pihak mane yg BETUL n pihak yg mane yg SALAH,tp kalo psl isu KELANTAN ni..da lame rakyat kelantan terguris hati n perasaan..(refer balek kpd artikel tu,tu pon kalo korg bace la..)....plz...tlg la berlaku adil..kan 1MALAYSIA. ;)

5 hours ago · Delete





kesimpulannye? fikirkan lah sejenak...

p/s : kpd mber2 Facebook aq,name korang aq da ubah da...jgn riso eh..saje nk naikkan rating blog aq...hahaha

No comments:

Post a Comment

diharap ringan-ringankan tangan anda untuk tinggalkan komen. ^^
TQ.