Letak Iklan Anda Di Sini

Area Bota dan Seri Iskandar, Perak.
Hubungi 017-9784787
atau FB/YM : sinici_89 [at] yahoo.com

Like us on FB

Friday, May 20, 2016

Bengkel Pemasaran Online 18 Jun 2016 di KB


BENGKEL PEMASARAN ONLINE @KB 18 JUN 2016

Salam Usahawan....hai semua!

Kami di Dewan Muda-Dewan Perniagaan Melayu Malaysia Negeri Kelantan, NGO Usahawan No 1 di Kelantan nak belanja korang KELAS FREE, nak ke?

Tapi, content memang sesuai untuk beginner sahaja, untuk yang baru nak berjinak-jinak dengan online marketing.
I repeat : for beginners with zero knowledge only.

_
*Topik yang akan diajar dalam kelas:*
1) Asas Perniagaan Online
2) Teknik SEO / Keyword
3) Manipulasi Google Trend/Ads
4) Berniaga di Facebook
5) Berniaga di Instagram
6) Teknik jualan di Whatsapp
7) Cara membina laman web
8) Pemasaran melalui email
9) Pantang larang berniaga online
10) Asas kepada grafik design

_
Yes, kelas ini memang PERCUMA dan tiada upsell (promosi kelas lanjutan).

Ini maklumatnya :

Kelas Pemasaran Online (Basic)
Tarikh: 18 Jun 2016 (KIV)
Masa: 8am- 6pm
Yuran: *PERCUMA*
Peserta : TERHAD 30 sahaja

Lokasi kelas?
Kami akan update nanti, yang pasti ianya di sekitar Bandar KB saja.

Note: Jangan risau, kelas habis 6pm tepat sebab saya nak siap-siap pergi terawih pertama kat Masjid malam tu. 😁😎✌🏻

_
*Siapa yang sesuai untuk join kelas ini?*
✔ Usahawan
✔ Surirumah
✔ Pelajar
✔ Tengah cari extra income, etc.
✔  Mira Filzah, eh, errr....maksudnya yang masih baru lagi dalam dunia online marketing ni hah.

_
*Berminat? Tempat terhad je tau, kalau nak join, cepat-cepat booking nama korang kat sini:*
http://goo.gl/forms/JwLm9MVVo8UzZzFy2

Jumpa korang semua kat sana nanti! 😄😆😎😎✌🏻

p/s : Mereka yang berjaya, akan kami hubungi melalui SMS/WhatsApp.

#DewanMudaDPMM
#GeniusBooster
#DeAlamiShoppe

No comments:

Post a Comment

diharap ringan-ringankan tangan anda untuk tinggalkan komen. ^^
TQ.